Tel: 0752 077 731

Servicii web design

Servicii web design si web designerul potrivit pentru afacerea dumneavostra

 

Alegerea unor servicii web design poate parea o sarcina dificila. Pot fi de multe feluri, de la liber profesionisti care lucreaza de acasa, pana la agentii de top si exista  tot atatea posibilitati in ceea ce privesc cheltuielile si seviciile oferite.

servicii web design

Asadar cum il alegeti pe cel portivit afacerii dumneavoastra?

In primul rand trebuie sa vedeti in ce fel de piata va incadrati: locala, nationala sau internationala.

Daca va simtiti mai comfortabil cu o intalnire fata in fata cu designerul dumneavostra (mai ales daca este tipul de afacere care trebuie de evolueze), iar motto-ul dumneavostra este `servicii web design de calitate`, mai degraba decat `munca multa si ieftina`, atunci puteti apela la un  webdesigner local.

Pot de obicei sa va raspunda mult mai eficient, si au posibilitatea sa se intalneasca personal cu dumneavostra pentru a discuta despre proiectul dumneavostra si sa rezolvele eventualele probleme care pot aparea.

Daca tineti seama si de buget, atunci are sens sa va largiti aria de cautare. Ceea ce pierdeti in intalnirile fata in fata, se compenseaza prin costuri, cele mai multe probleme putand fi rezolvate si prin telefoane sau e-mailuri.

Pentru aceia dintre voi pentru care costurile sunt mai importante decat orice, puteti apela si la piata internationala. Daca stiti exact ceea ce cautati si va puteti expune ideile clar in scris, puteti economisi foarte mult. Insa ceea ce economisiti in buget se poate compensa prin mai multa munca din partea dumneavostra, mai ales cand vine vorba despre comunicare.

Gasirea webdesignerului potrivit

Pentru a gasi persoanele potrivite care sa se ocupe de site-ul dumneavostra accesati internetul.

Intocmiti o lista scurta cu firmele care v-au starnit interesul. Puteti face acest lucru vizitand website-urile lor, familiarizandu-va astfel cu firma lor si cu ceea ce pot face pentru dumneavostra. Nu ezitati sa ii contactati pentru a discuta despre ceea ce va pot oferi, modul si timpul in care va pot ajuta.

Observati modul in care comunica cu dumneavostra si daca sunteti pe aceiasi lungime de unda.

Faceti rost de citari – pentru un site simplu preturile pot fi fixe, pentru un proiect mai complicat acestea pot evolua, caz in care ar fi bine sa discutati despre un target financiar. Nu uitati sa specificati intotdeauna timpul pe care doriti sa il acordati acestui demers.

Obtineti referinte – o data ce ati optat pentru servicii web design de la un anumit designer, cereti referinte de la acesta. Orice webdesigner va poate pune la dispozitie o lista cu testimoniale sau un portofoliu de lucru.

Nu uitati sa va incredeti in instinct – daca instinctul va spune ca nu este in regula si nu sunteti multumit de referintele primite, nu ezitati sa incercati si in alta parte.

Speram ca va facut placere acest articol!

Pentru informatii despre preturi sau pentru o consultare gratuita va rugam sa urmati link-ul: http://prodigitalmedia.ro/

Advertisements

Comments on: "Servicii web design" (1)

  1. ROBY’S CLEANING TEAM – Firma de curatenie oferim servicii de: curatenie dupa constructor, curatenie generala, curatenie de intretinere, curatare geamuri, curatare mocheta, covoare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: